Dutch Flavours

24,50


Stamppot

Andijvie *

stamppot van rauwe andijvie met een vleugje mosterd

Boerenkool  *

stevig stamppot van boerenkool

Hutspot *

stamppot van gebakken ui en winterpeen met steranijs en tijm

Zuurkool **

boterzachte stamppot van zuurkool gestoofd in witte wijn

Vlees

Oma's gehaktbal **

huisgemaakte gehaktballen van grootmoeders recept

Rookworst **

ambachtelijke rookworsten van de slager

Speklap

zacht uitgebakken speklappen

Stoofvlees Bockbier **

malse gestoofde riblappen in bockbier

 

geserveerd met *

salade ‘gemarineerde bieten’

stoofpeertjes | tafelzuur | mosterd | piccalilly | uitgebakken spekjes

boerenbrood | roomboter | kruidenboter

Dessert

Boerenjongens & Boerenmeisjes *
vanille mousse met traditioneel ingelegde rozijnen en abrikozen op brandewijn

   vegetarisch

**  kan vegetarisch (d.m.v. vleesvervangers, prijs p.p. kan hierdoor hoger uitvallen)