Dutch Flavours
24,50
Stamppot
Andijvie *
stamppot van rauwe andijvie met een vleugje mosterd
Boerenkool *
stevig stamppot van boerenkool
Hutspot *
stamppot van gebakken ui en winterpeen met steranijs en tijm
Zuurkool **
boterzachte stamppot van zuurkool gestoofd in witte wijn
Vlees
Oma's gehaktbal **
huisgemaakte gehaktballen van grootmoeders recept
Rookworst **
ambachtelijke rookworsten van de slager
Speklap
zacht uitgebakken speklappen
Stoofvlees Bockbier **
malse gestoofde riblappen in bockbier
geserveerd met *
salade ‘gemarineerde bieten’
stoofpeertjes | tafelzuur | mosterd | piccalilly | uitgebakken spekjes
boerenbrood | roomboter | kruidenboter
Dessert
Boerenjongens & Boerenmeisjes *
vanille mousse met traditioneel ingelegde rozijnen en abrikozen op brandewijn
* vegetarisch
** kan vegetarisch (d.m.v. vleesvervangers, prijs p.p. kan hierdoor hoger uitvallen)